Jente med egg framfor auga

Familiens påskekalender

En morsom og trosstyrkende måte å sette fokus på påskens ulike dager - for hele familien.

Familiens påskekalender er et nytt konsept som vi for første gang har gleden av å ha i år, og vi vil invitere alle familier til å bli med på familiens påskekalender. Det er et opplegg som er lett å gjennomføre, og det setter fokus på påskedagene på en enkel, morsom og trosstyrkende måte!

Familiens påskekalender inneholder fire aktivitets-kit for påskedagene Palmesøndag, Skjærtorsdag, Langfredag og 1. Påskedag. Aktivitets-kit kommer i form av et egg, hvor det inneholder blant annet leker/konkurranser, aktiviteter en kan gjøre sammen som familie og bibeltekster med samtaleopplegg som passer for samlingsstunden med hele familien. 

Påskekalenderen er beregnet for barn i grunnskolen, men kan enkelt tilpasses til å passe for familier som har både eldre og yngre barn. 

Pris for påskekalenderen er 400,- + evt. porto

Bestillingsfrist: 30.mars. 

Lenke til Facebookevent

Lenke til påmeldig/bestilling