Plakat for 30 dagers bønn

30 dagers bønn for verdens muslimer

Misjonssambandet har i flere år vært med på en internasjonal bønneaksjon for verdens muslimer. Nå nærmer det seg årets aksjon.

I tretti år har det blitt arrangert en internasjonal bønneaksjon for verdens muslimer samtidig med ramadan. Misjonssambandet har vært med på bønneaksjonen i flere år, og vi opplever at flere enkeltpersoner og forsamlinger blir med.

To personer fra Misjonssambandet er med i den norske ressursgruppa som har ansvar for oversettelse og distribusjon, i tillegg til folk fra andre kristne organisasjoner.

   

Guds hjerte og vårt hjerte

─ Vi er nok mange som av og til kan kjenne oss igjen i fortellingen om Jona i Bibelen. Det kan ofte være vanskelig å elske dem som er annerledes enn oss, som har en annen tro og et annet verdensbilde. Men Gud har et hjerte for alle mennesker. Vi opplever at å be for muslimer under ramadan gjør noe først og fremst med holdningene våre, og at det er Den hellige ånd som må arbeide i hjertet vårt først, sier Janet Seierstad, flerkulturell konsulent i Misjonssambandet.

 

Følg aksjonen på nett

Årets aksjon er fra 2. april – 1. mai. Den passer å delta på alene eller sammen med en stor eller liten gruppe.

Det er utviklet et bønnehefte, og aksjonen finnes også på sosiale medier (linker) og egen nettside. Bønneheftet kan leses/lastes ned på aksjonens nettside, eller man kan få tilsendt trykket hefte til seg selv eller sitt fellesskap ved å ta kontakt med info@nlm.no.

Bønneaksjonens hjemmeside

Følg aksjonen på facebook

Følg aksjonen på instagram