Jesus i stallen

God jul og godt nytt år

Det er med stor takknemlighet vi vil få hilse misjonsvennene i regionen vår, ved en ny julehøytid og et nytt år.

Vi har bak oss neste to år med ekstraordinære tilstander i Norge og resten av verden. I en slik situasjon, er det veldig godt å vite at «Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid». Det er han vi skal få feir enda en gang. Han som kom til jord og fikk navnet Jesus, «for han skal frelse sitt folk fra deres synder. Alt dette skjedde for at det skulle bli oppfylt som Herren hadde sagt ved profeten: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud». (Matt 1:21b-23)

Det er dessverre gjeninnført strenge begrensninger for å samles på bedehusene. Da er det godt, at det finnes mye god forkynnelse på nettet. Noen av våre forsamlinger vil overføre møte på julaften, andre vil legge ut møteopptak på youtube.com og på facebook. Du finne disse ved å søke på forsamlingens navn på Youtube eller Facebook. Vi har fått melding om følgende forsamlinger:

Nærbø misjonsforsamling: Overføring av møte på Youtube kl.15.00

Riska misjonsforsamling: Overføring av møte på Youtube kl.15.00

Randaberg misjonsforsamling: Overføring av møte på Youtube kl.15.00

Vågen bedehusforsamling: Legger ut møteopptak på Facebook

Regionkontoret er stengt i romjulen, men åpner med ordinære åpningstider etter nyttår.

Vi ønsker hver og en, en riktig god jul og et velsignet nytt år.