Illustrasjonsbilde

Regionkonferansen 2021

25. september er det klart for årets regionkonferanse 2021.


«Verden for Kristus etter korona»

Årets regionkonferanse avholdes i Misjonssalen i Grimstad 25. september. Temaet for dagen blir «Verden for Kristus etter korona».

– Vi har en spennende og, ikke minst viktig høst foran oss. Etter et drøyt år med pandemi, må vi stille oss noen spørsmål. Har vi mistet mange på veien under pandemien? Hva har vi lært av et år med store begrensninger på aktiviteten vår – og hva vil vi gjøre annerledes i tiden fremover, spør regionleder Livar Veggeland, som synes regionstyret har satt et viktig tema på agendaen.

Ingen samling i Q42 i år
Regionkonferansen vil bli i omtrent samme skala som høsten 2020, da regionkonferansen fant sted i Misjonshuset i Kristiansand.

– Det er dette vi har måttet planlegge for med tanke på koronasituasjonen. I utgangspunktet tenkte vi først i 2019, og så i 2020, å få til en storsamling i Q42 i Kristiansand. Det lot seg, som følge av pandemien ikke gjøre, og vi har måttet tenke alternativt. Uansett, dette blir en dag vel verdt å få med seg, sier Veggeland.

Nye medarbeidere
På formiddagen får vi bibeltime ved Dag Erik Asdahl, som jobber som områdearbeider i Telemark.

Årsmøte, med presentasjon av årsmelding, regnskap og samtale om arbeidet blir det naturligvis også, før vi på ettermiddagen får andakt ved ny UNG-leder, Kristine Gangstø Byrkjedal. Denne høsten er hun en av hele fem nye ansatte som begynner i Misjonssambandet sør. Flere av de nye skal du også få bli nærmere kjent med gjennom intervjuer! To av disse, Kristine Gamst Selstø og John Olav Selstø, vil også være med å bidra med musikalske innslag under konferansen.

Så skal vi sammen bli inspirert, utrustet og få planlegge for høsten og veien som ligger foran oss! Sett av datoen og gled deg til fellesskap og samvær lørdag 25.september.

Program for dagen:

10:00: Registrering og utdeling av stemmesedler.

11:00: Velkomst v/regionleder Livar Veggeland.

11:10: Bibeltime v/Dag Erik Asdahl.

11:50: Årsmøte med presentasjon av årsmelding, regnskap og budsjett.

12:30: Valg av regionstyre, BUR og valgkomite.

13:15: Middag (Lasagne).

14:15: Vi blir kjent med nye ansatte og får misjonsglimt fra utsendinger.

15:00: Samtale om arbeidet i Misjonssambandet sør.

16:30: Avsluttende møte (I regi av UNG) med andakt v/Kristine Gangstø Byrkjedal.

Som det fremgår av programmet vil det dessverre ikke være noe eget opplegg for barna i forbindelse med årsmøtedagen. Dette er på grunn av restriksjoner i forbindelse med koronapandemien.

Påmelding
På samme måte som i fjor må vi forholde oss til restriksjoner knyttet til pandemien. Det gjør at det er en begrensing på 100 plasser i Misjonssalen i Grimstad denne dagen. Vi oppfordrer likevel alle som ønsker det, til å melde seg på årsmøtet. Dersom det blir mange påmeldte vil delegater bli prioritert. Vi vil kontakte personer som da evt. ikke får anledning til å bli med. Dette vil da være personer som ikke er delegater og melder seg på sent.

SAKSLISTE årsmøte

Påmelding kan gjøres her:

Deltaker: Påmelding deltaker

Delegater: Påmelding delegat

Alternativt kan du ringe regionkontoret på 38 02 44 32. Påmeldingsfrist er 16. september. Hver forening/lag har anledning til å sende to stemmeberettigede delegater til regionårsmøtet.