Lovsang på scenen

100 kvinner på konferanse

Lørdag 11. september var kvinner fra rundt om i Norge samlet på Fjellhaug til NLM Kvinnenettverk sin årlige konferanse.

– Det ble en helt fantastisk dag proppfull med god undervisning og fint fellesskap, sier Marta Lodden Furnes, administrasjonskonsulent for NLM Kvinnenettverk.

 

Fysisk og digital

Ettersom fjorårets konferanse ble arrangert digitalt, var det ekstra gledelig å endelig kunne samles fysisk igjen. Det var imidlertid også tilrettelagt for at man kunne følge den digitalt.

– Vi var i underkant av hundre som var samlet på Fjellhaug, og rundt tretti fulgte digitalt. Deltakerne kom fra rundt om i Norge og var i alle aldre fra ca 18 til over 80, sier hun.

 

Program og bidragsytere

Konferansedagen var fylt av ulike programposter med undervisning, bønn, lovsang, dypdykk i Bibelen, fellesskap og god mat. Temaet for dagen var «Teologi som tåler livet», og undervisningen handlet blant annet om «Guds ledelse», «Gud utfordrer», «Våg å ta ordet», og «Veien videre med Jesus». Bidragsyterne var Christine Marie Gulbrandsen, Ingrid Næss, Eli Bjuland, Kjersti Stensland, Bergitte Viste og Siri Tonstad Helland.  Det hele ble avsluttet med minikonsert med Thea Aarseth Lidal og Rikard Sjånes Pedersen.

–  Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at det var et gjennomført program som var til stor nytte og inspirasjon. Mange kjente at Gud ledet og utfordret dem, sier hun og fortsetter:

– For min del var høydepunktet å merke hvordan Gud viser at han har kontroll på en sånn dag. Vi kan styre og stresse, men det er Gud som setter det sammen slik at det blir komplett.

Hun forteller at målet med konferansen er å utruste, inspirere og heie frem kvinner i Misjonssambandet over hele Norge. – Det ble en vellykket konferanse, og jeg håper å se enda flere neste gang!