Octavia og Yanto

Takknemlige og entusiastiske

Møt Octavia og Yanto, to av våre nydelige medarbeidere i Indonesia!

Misjonssambandet har relativt få utsendinger i Indonesia – men et stort og engasjert team av indonesiske medarbeidere! Denne måneden vil vi la deg få bli litt bedre kjent med noen av de lokale medarbeiderne våre, og her får du møte to av dem: Octavia og Yanto.

 

Octavia

«Jeg er mer takknemlig for det livet jeg har»

Octavia bak dataskjerm på kontoret
Privat

– Hva heter du?

– Octavia Christina.

 

– Hva er din stilling og tjeneste?

– Jeg jobber med økonomi, og i tillegg er jeg avdelingssjef for NLM-Indonesia (Misjonssambandets navn i Indonesia) på en øygruppe sør i Indonesia.

 

– Hvor lenge har du jobbet i NLM-Indonesia?

– Jeg har jobbet i NLM-Indonesia i 6,5 år.

 

– Hva liker du best med NLM-Indonesia?

– Det jeg liker best med NLM Indonesia er at det er en organisasjon som tjener Gud og viser Hans kjærlighet gjennom arbeidet.

 

– 2020 har vært et veldig spesielt og rart år. Kan du forklare kort hva året 2020 har vært for deg?

– Jeg er takknemlig for at jeg fortsatt kan tjene og jobbe i Misjonssambandet selv om vi måtte jobbe hjemmefra. I tillegg er jeg takknemlig for at jeg fremdeles er i god form og er frisk. 2020 har vært et år hvor jeg har reflektert mye over livet mitt, siden jeg tilbragte mer tid hjemme. Det har ført til at jeg er mer takknemlig for det livet jeg har.

 

– Kan du dele ett eller to viktige bønnemner, slik at folk i Norge kan være med og be?

– Det er en spesiell fremtid for NLM-Indonesia på øya hvor jeg jobber, da prosjekter vi driver her vil avsluttes i 2022. Be for fremtidig arbeid på øya. Be for oss som tjener her, og for de som vi jobber sammen med, slik at alt som er gjort og vil bli utført her kan gi gode resultater for lokalsamfunnet og for Misjonssambandet.

  

Yanto

«Kjent på entusiasme for fremtiden og arbeidet»

Yanto vasker bil
Privat

– Hva heter du?

– Mitt navn er Yanto Dwi Hanuraharjo.

 

– Hva er din stilling og tjeneste?

– Jeg jobber som sjåfør, og jeg kjører prosjektteamene rundt i felt.

 

– Hvor lenge har du jobbet i NLM-Indonesia?

– Jeg har jobbet i NLM-Indonesia i 6 år.

 

– Hva liker du best med NLM-Indonesia?

– Det jeg liker best med NLM-Indonesia er åpenheten mellom alle de ansatte i tjenesten.

 

– 2020 har vært et veldig spesielt og rart år. Kan du forklare kort hva året 2020 har vært for deg?

– 2020 har vært et annerledes år både for arbeidet og for meg personlig. Til tider har jeg vært bekymret og rådvill for tiden med pandemien herjende rundt oss. Strenge smittevernregler har vært nødvendig, og det har gjort arbeidet mer utfordrende. Mye av samfunnet ellers har også vært stengt, slik som kirker, skoler, kjøpesentre og restauranter. Til tross for usikkerheten og bekymringene har jeg også kjent på entusiasme for fremtiden og arbeidet. Folket i Indonesia trenger fortsatt Guds kjærlighet og nåde.

 

– Kan du dele ett eller to viktige bønnemner, slik at folk i Norge kan være med og be?

– Be om at vi kan komme oss ut av denne pandemien og fortsette å stole på Gud i alle våre tjenester. Be om god helse for utsendingene og alle som jobber i NLM-Indonesia.