Utsikt fra Leirvågfjellet

UL i Ålesund

Også i år blir UL gjennomført digitalt, med lokale samlingspunkt rundt om kring i landet.

Festivalen UL er sommerens høydepunkt for mange. Ungdommer fra hele landet samles vanligvis til en uke i Kongeparken. Fyllt opp av møter, fellesskap, lovsang og ulike aktiviteter.

Onsdag 28. til lørdag 31. juli blir det i år som i fjor arrangert lokalt UL i Misjonssalen Ålesund. Her vil vi sammen følge med på møtene og seminarer som sendes live fra Kongeparken, i tillegg til at vi har egne aktiviteter på dagtid! Her blir det noe for en hver smak, og vi kan nevne at det blir muligheter for både klatrepark, paintball, fjelltur, chilling på stranden, og trampolinepark.

UL i Misjonssalen Ålesund er for ungdommer fra 8. klasse og oppover (født i 2007 eller tidligere). Arrangementet er gratis å være med på, og man har muligheten til å få kjøpt lunsj og middag til en grei pris.

Hovedledere blir Mathias Lindgren Mulelid og Marte Elvira Rolvsjord, i tillegg til at det blir med flere andre ledere på arrangementet.

Påmeldingen har allerede åpnet her, og fristen for å melde seg på hvis du trenger hjelp med overnatting, eller vil være med på aktivitetene vi tilbyr på dagtid er 15. juli.

Hvis du vil vite mer om arrangementet, så kan du sjekke ut UL 2021 i Ålesund på Facebook.