Karoline Nord-Varhaug, Sara Loland overrekker Dag Erik Asdahl gaven

Imponerende innsats

Avgangskullet ved Kvitsund gymnas har virkelig trådt til for å sørge for et imponerende resultat for misjonsprosjektet - nesten en halv millon!


Lite kull - stor gave!
I et skoleår der mye har vært annerledes, har arbeidet med misjonsprosjektet på Kvitsund vært i full virksomhet. På tross av et russekull på kun 30 stk, kunne prosjektlederne avdekke et imponerende resultat.  

Stor-Kina
Årets misjonsprosjekt har vært Stor-Kina, med særlig fokus på vanskeligstilte barn og unge. Engasjementet og kreativiteten har vært stor, selv når mye har måtte endres, utsettes eller avlyses underveis.

Helt fram til slutten av skoleåret jobbet de for prosjektet. På en varm og solfylt lørdag i mai fikk russen endelig gjennomføre et flott loppemarked til glede for skolen og lokalbefolkningen. 

Overrekkelse av gaven
Under avslutningsfesten kunne prosjektlederne Sara Loland og Karoline Nord-Varhaug avsløre sluttresultatet på 481.931,- til NLMs arbeid i Stor-Kina.

Ungdomsarbeider Dag Erik Asdahl tok imot sjekken på vegne av Misjonssambandet og uttrykte stor takknemlighet for hvor stor innsats et lite kull har lagt ned. Elevene tar med seg verdifull erfaring fra prosjektarbeidet, og et engasjement for andre som er gull verdt.