Søvassli leirskole

Sommerhilsen fra Søvassli

Etter en vår med lite aktivitet på Søvassli ungdomssenter og leirskole, gleder vi oss over flere arrangement i juni.

På Søvassli hadde vi tre uker med leirskole før skolen sluttet, og det var godt å være i gang igjen etter mange måneder med lite aktiviteter. Vi hadde nesten bare finvær de ukene, og elevene koste seg i fjellet og ved Søvatnet.

Gjenbruksbutikken i Orkdal hadde, etter mange utsettelser, årsmøtet sitt med middag på Søvassli.

Takknemlig for støtte

Søvassli er en plass for folk i alle aldre, og vi kan ha forskjellige arrangement. Siden det var lite inntekter en periode, er vi veldig gled for at folk har vært flinke til å gi gaver til Søvassli. En aksjon ved påsketider resulterte i 60 000 kroner, og vi har fått minnegaver og enkeltgaver gjennom våren. Det varmer veldig.

Vi er så heldige at vi har mange rundt oss som er engasjert i Søvassli og ber for leirstedet.

St. Hans-feiring

På St. Hanskvelden hadde vi arrangement for hele familien og over 70 personer med små og store var samlet. Det var bål ved Søvatnet, servering av rømmegrøt, kanopadling og andakt.

Mye aktivitet til høsten

Nå gleder vi oss til høsten, med bryllup, bursdager, leirskoler og det viktigste av det vi driver med: Leirer for liten og stor. Håpet vårt er at barn og unge skal bli kjent med Jesus, og kjent med andre som tror på Ham. Det er derfor Søvassli finnes.

Ha en god sommer alle, så ses vi til høsten.