Kristine og John Olav Selstø

Nye ansatte i Telemark

Fra høsten av får Misjonssambandet sør to nye ansatte i Telemark når John Olav Selstø og Kristine Gamst Selstø går inn i nyopprettede stillinger.


Økt satsning i Telemark

Tidligere dette året ble ny strategi for arbeidet i Telemark vedtatt av regionstyret. En sentral del av strategien er å styrke det forsamlingsbyggende arbeidet i området. Allerede fra august begynner John Olav Selstø som forsamlingsleder i Notodden i en 50% stilling. Han vil i tillegg jobbe som områdearbeider i Telemark i 50%. Kristne Gamst Selstø skal jobbe 40% som barne- og ungdomsarbeider på Notodden og i Telemark.

­­– Det er svært gledelig for at vi får på plass to engasjerte og dyktige medarbeidere i John Olav og Kristine i Telemark. Jeg er spent på hvilke planer Gud har lagt for veien videre, og er samtidig sikker på at det blir et veldig kjekt bekjentskap for mange, både på Notodden og ellers i Telemark, sier regionleder Livar Veggeland.

– Regionen har lovet en økt satsning i Telemark, og det er alltid godt når det blir kort vei mellom ord og handling. Samtidig er det mange ting som har lagt seg til rette for at dette skulle blir mulig, og det må vi virkelig være takknemlige for, sier Veggeland.


Fra Stavanger til Notodden
John Olav jobber i dag som ungdomsleder i Misjonssambandets forsamling Salem i Stavanger, mens Kristine har bakgrunn fra arbeid i skole. For et drøyt år siden ble de fosterforeldre, og det er en del endringer og mye nytt som ligger foran familien, når de nå snart blir telemarkinger.

– Vi gleder oss, men er også spente på alt det nye som ligger foran når vi nå skal flytte. Vi ser begge frem til å gå inn i oppgavene som venter, både i Notodden og ellers i Telemark, og ser stort på det arbeidet vi skal få være en del av! Noe av det vi gleder oss særlig til er å bli kjent med de som hører til på bedehuset i Notodden, som jo også vil bli vårt åndelige hjem. Så ber vi om at Gud må bruke oss der hvor han sender oss.