Verden for Kristus etter korona

Regionkonferansen 2021

25. september er det klart for årets regionkonferanse i 2021.«Verden for Kristus etter korona»

Årets regionkonferanse finner sted i Misjonssalen i Grimstad 25. september. Temaet for dagen blir «Verden for Kristus etter korona».

– Vi har en spennende og, ikke minst viktig høst foran oss. Etter et drøyt år med pandemi, må vi stille oss noen spørsmål. Har vi mistet mange på veien under pandemien? Hva har vi lært av et år med store begrensninger på aktiviteten vår – og hva vil vi gjøre annerledes i tiden fremover, spør regionleder Livar Veggeland, som synes regionstyret har satt et viktig tema på agendaen.

Ingen samling i Q42 i år
Regionkonferansen vil bli i omtrent samme skala som høsten 2020, da regionkonferansen fant sted i Misjonshuset i Kristiansand.

– Det er dette vi har måttet planlegge for med tanke på koronasituasjonen. I utgangspunktet tenkte vi først i 2019, og så i 2020, å få til en storsamling i Q42 i Kristiansand. Det lot seg som følge av pandemien ikke gjøre, og vi har måttet tenke alternativt. Uansett, dette blir en dag vel verdt å få med seg, sier Veggeland.

Flere nye ansikter
Program for dagen kommer det utfyllende informasjon om etter sommeren, men vi kan allerede nå komme med noen glimt av hva som venter. På formiddagen får vi bibeltime av Dag Erik Asdahl, som jobber som områdearbeider i Telemark.

Årsmøte, med presentasjon av årsmelding, regnskap og samtale om arbeidet blir det naturligvis også, før vi på ettermiddagen får andakt ved ny UNG-leder, Kristine Gangstø Byrkjedal. Denne høsten er hun en av hele fem nye ansatte som begynner i Misjonssambandet sør, og de skal du få bli nærmere kjent med! To av disse, Kristine Gamst Selstø og John Olav Selstø, vil blant annet være med å bidra med musikalske innslag under konferansen.

Her blir det altså flere nye ansikter du kan få bli kjent med – så skal vi sammen bli inspirert, utrustet og få planlegge for høsten og veien som ligger foran oss! Sett av datoen, gled deg – og nyt sommeren så lenge!