Renovering peisestue og møtesal

Solhøgdahelsing

Kjenner du deg igjen?

Det er for tida rolig angående arrangement på Solhøgda. Siste arrangement var en ungdomskveld i desember. Nå håper vi at leirskolen kan gå som normalt fra slutten av mai. Da haster det å bli ferdig med siste oppussingsprosjekt; nemlig nytt golv med varme i peisestua og møtesalen. Det er lagt ei tynn isoporplate med ei tynn aluminiumsplate på toppen. I den er det noen spor som det blir lagt en varmekabel i, og deretter legger vi et vinyl laminatgulv. De gamle panelovnene er fjernet og varmen kan styres fra mobiltelefonen. Vi tror det blir kjempebra. Peisestua har og blitt pusset opp både vegger og tak. Kostnaden med gulvet er ca kr 1000,- pr m2. Flere har vært med og gitt en eller flere kvadratmeter. Ønsker du å bidra er Solhøgda’s kontonummer: 8220 02 91073.

Da vi starta arbeidet måtte vi ta ned alt fra veggene i peisestua. Blant annet en plakat som sikkert har hengt i nærmere 30 år med ordene «Inntil Han kommer!» Den må opp igjen og fortsatt minne oss om at alt skjer inntil Jesus kommer igjen. Aldri før har vel tegna på at Jesus snart kommer igjen vært så tydelige. Da er det viktig at vi bruker tida rett. Vi ser fram til at vi igjen kan få samle barn unge og eldre om verdens viktigste budskap; Ordet fra himmelen som er Guds eget ord; Bibelen.