Kjeller'n Namsos

Er det ikke snart Kjeller'n igjen?

Ungdomsklubben Kjeller`n i Namsos var «korona-stengt» i ett år. Da den startet opp igjen i vår, viste det seg at det var et etterlengtet tilbud.

Kjeller`n er ment som et lavterskeltilbud, der forsamlingens egne ungdommer kan komme, og der det også kan komme ungdommer som ikke går i Namsos Misjonsforsamling til vanlig. Det har vært mellom 25 og 35 «tweens» på alle samlingene i vår. Det er et klart flertall av ungdommer fra forsamlingen, men det er også noen nye som er med.

Andakt, kiosk og aktiviteter

Samlingen starter alltid med en andakt, før deltagerne blir altfor oppgira. Ungdommene er oppmerksomme, og helt stille. Etter andaktsstunda åpner kiosken, og køen blir snart lang. Etter hvert blir hele kjelleren på Misjonssenteret brukt, søndagsskolerommet, biljardrommet – og gymsalen.

Gymsal i kjelleren

Vi var heldige da vi kjøpte den nedlagte nærbutikken i Fossbrenna bydel, for 20 år siden, at det faktisk var innredet en gymsal i halve kjelleren. Denne har blitt mye brukt i årene som har gått, både på Kjeller`n og på andre samlinger.

Ungdommene spør etter Kjeller'n

De yngste ungdommene mellom 11-15 år kan lett falle mellom to stoler. Vi gleder oss derfor over oppmøtet, og over at ungdommene spør om det ikke snart er Kjeller`n igjen. Vårt håp er at klubben er med å skape samhold i ungdomsflokken, at den gjør ungdommene bedre kjent med Jesus, og at nye kan bli med i fellesskapet.