Bil og bibel rebusløp

Bil og Bibel - rebusløp for hele familien

«Skal vi finne på noe i lag etter påske, kanskje bilrebusløp?» var en ide som poppet opp i korona-frustrasjon.

Vi var to ledere fra to søndagsskoler på Stjørdal som dro i gang, fra Stjørdal Misjonskirke og Stjørdal bedehus. Vi hadde aldri prøvd det før.

Startskuddet

Søndag 18. april gikk startskuddet for «Bil og Bibel - et rebusløp for hele familien». Ni lag deltok i bilrebusen, på denne finværsdagen. Med fleksibel start, ubemannede poster og mulighet for å starte på ulike poster, var koronavennligheten på topp. Lagene hentet selv startkonvolutt med lagnummer og info i en ballongpyntet postkasse ved Misjonskirka.

Finne poster

Alle lagene klarte å finne de fem postene på Stjørdal ved å løse rebuser, og fem poster løste de uavhengig av sted. For eksempel tok de bilde av et skilt. På postene var det bibeloppgaver, der en måtte slå opp i Bibelen for å finne svar.

For å bli med i trekning av premie, tok de bilde av utfylt svarark og sendte inn på epost eller SMS sammen med de fem bildeoppgavene.  Å la barna finne fram i Bibelen og lese sammen, er gull verdt. Neste generasjon trenger Guds Ord.

Har du lyst til å prøve bilrebusløp, eller en minirebus? Ta gjerne kontakt!