Regionårsmøte

Regionårsmøte flyttes til august

Regionårsmøte flyttes nå til 28.august. Vi har tatt et intervju med regionleder Kolbjørn Bø om saken.

I 2020 måtte vi gjennomføre regionårsmøte på 3 ulike lokasjoner, med videostreaming mellom plassene. I fjor trodde vi nok at regionårsmøte i 2021 ville bli normalt og at vi kunne samles fra hele regionen på en lokasjon, men normalt blir det heller ikke i år. Vi har tatt et intervju med regionleder Kolbjørn Bø om saken. 

 

Regionmøte skulle egentlig gått av staben i juni, hva er planen nå? 

Nå blir det 28. august i år. 

Hvorfor har dere valgt å flytte det til august? 

Det var på bakgrunn av usikkerheten rundt smittesituasjonen og dette med å samle folk fra flere kommuner som er usikkert. Så kan det hende at det åpner seg til juni, men det kan likegodt være at det ikke gjør det. Så derfor ble det slik.

Hvordan vil regionårsmøte se ut i år vs i fjor? 

Det blir noenlunde likt som i fjor. Vi lærte noe når det gjelder det tekniske som vi vil prøve å gjøre det bedre i år. Så blir vi fordelt på 4 plasser i år. Sandnesporten, Misjonshuset Haugesund, Tryggheim Skoler og Lundetun på Moi. Hovedsendingen vil gå fra Sandnesporten, med overføring av lyd og bilde til de andre plassene. 

Hvorfor tenker du det er viktig med regionårsmøte?

Først og fremst er det årsmøte for regionen. Der er det en del formelle ting som skal gjennomføres. Godkjenning av årsmelding, orientering om regnskapet og valg til styrer og råd. Så er det viktig og få en god samtale om arbeidet vi står i. Få innspill på hvordan vi skal forvalte ressursene som vi forvalter. Så er det viktig å treffe hverandre og bli oppbygget av Guds ord og få inspirasjon til videre tjeneste.

Hva gleder du deg til med regionårsmøte? 

Jeg gleder meg aller mest til forkynnelsen og samtalen.

 

Vi gleder oss til å kunne gjennomføre regionårsmøte i august, og mer info vil komme etterhvert.