Digitalt årsmøte

Regionårsmøtet blir heldigitalt 29. mai

Lørdag 29. mai kan du logge deg på og delta fra egen stue til heldigitalt årsmøte for NLM region nord.

På grunn av sannsynlige smittevernrestriksjoner blir årets regionårsmøte gjennomført heldigitalt lørdag 29. mai. 

Selv om det blir en annen måte å treffes på håper vi så mange som mulig blir med! 

Program

11.00 Møtedel med velkomst, andakt, bønn og sang. 

12.00 Årsmøte. Sakliste, årsmeldinger, navn til valg og hilsner fra institusjonene er i årsmøteheftet med link nederst i denne saken. 

Vi tror programet vil være ferdig innen 14.30. 

Det vil være nødvendig med påmelding til begge samlingene. Som påmeldt deltaker får du tilsendt en link til et møte i Teams. Det kan være en fordel å laste ned Microsoft Teams i forkant til din laptop, nettbrett eller mobil.

Samlingen fra 11.00 er åpen for alle, mens selve årsmøtet kun er for utsendinger. De ulike lag, foreninger, forsamlinger og institusjoner har fått tilsendt informasjon om dette. Ta kontakt med leder for ditt lokale arbeid for å samsnakkes om hvem som blir utsending til årsmøtet. 

Deltakelse på selve årsmøtet er altså kun mulig for utsendinger på grunn av måten valgene gjennomføres på. Hver påloggede deltaker gis mulighet til å delta i valgene og derfor har kun utsendinger med stemmerett mulighet til å delta. Andre husstandsmedlemmer kan selfølgelig følge med og slik sett delta, men ikke fra egen enhet da hver enhet også må ha stemmerett i møtet. 

Alle påmeldte for tilgang til brukermanual for å kunne delta og vi håper og tror de digitale hindrene ikke blir uoverkommelige. 

Underveis i årsmøtet vil det også bli mulig å kontakte folk som kan gi teknisk assistanse via telefon.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å sende en e-post til nord@nlm.no innen tirsdag 25. mai 12.00. Dette gjelder både om du kun skal delta på møtedelen eller også årsmøtet. Det vil bli sendt to uavhengige linker til disse møtene. 

Årsmøteheftet er tilgjengelig her:

Årsmøteheftet 2021.pdf

Nasjonalt