Wenche og Dagfinn Brandsæter

Møtehelg på Tysnes

Etter er lang koronapause, ble det innbudt til møtehelg på Tveit bedehus 5.-7. mars. Spenningen var stor, om det ville komme noen på samlingene.

Det er lenge siden det har vært stappfullt hus på Tveit, men det er en liten trofast flokk som pleier å samles om Guds ord. Til denne helga i mars, var innbydelse sendt ut både på Facebook, avisa og på plakater. Noen hadde også fått muntlig invitasjon. Bedehuset var fint pyntet og møtesalen oppvarmet.

Forsamlingen på Tveit bedehus
Ove Sandvik

Det kom mellom seks og ti på de tre møtene som var denne helga. Det ble åpent og godt på samlingene, med sang av Wenche Brandsæter, tale av Ove Sandvik og møteledelse av Wenche og Dagfinn Brandsæter. De som kom, var takknemlige for at det endelig ble mulig å samles igjen på bedehuset.

Det er ekteparet Brandsæter som er kontaktpersoner for NLM på Tveit bedehus. De forteller at det til tider kan være en kamp å opprettholde virksomheten siden de er så få. Men det er så viktig at folk i bygda får en invitasjon til å høre Guds ord, at de gjerne vil fortsette. Så trenger også Guds folk på stedet å komme sammen å høre Guds ord.