Regionmøtet 2019 i Ålesund

Regionmøtet avlyst - årsmøte blir gjennomført

Regionstyret har vedtatt at regionmøtet blir avlyst også i år, men årsmøtet skal gjennomføres ulike steder i regionen lørdag 29. mai.

 

Regionmøtet i Hornindal blir avlyst for andre gang på grunn av COVID-19. Det er ingen ting som tyder på at det vil være mulig å gjennomføre et slikt arrangement i slutten av mai.

 

I 2020 ble hele regionmøtet avlyst, men i år vil selve årsmøtet blir gjennomført lørdag 29. mai 2021. For å overholde restriksjoner og smittevern, planlegger vi å gjennomføre årsmøtet på to ulike steder i regionen - i Ålesund og på Nordvestlandet folkehøgskole (Torvikbukt). Dette kan selvsagt bli endret basert på gjeldende restriksjoner i slutten av mai. 

 

Programmet for årsmøtet blir slik:

11.00 Møte 
12.00 Lunsj
13.00 Årsmøte
16.00 Slutt

 

Møtet i starten og ledelsen av årsmøtet vil være fra Ålesund, med direkte overføring til Nordvestlandet folkehøgskole. Men det vil selvsagt være mulig å stemme og delta i samtale om arbeidet fra begge lokalitetene.

 

Det blir enkelt barneopplegg under årsmøtet.