Fra talerstol, Randaberg forsamlingshus.

God påske

Vi ønsker å sende dere alle en liten påskehilsen. Det blir en annerledes påske også i år, og vi ser tilbake på et år som har vært annerledes.

Vi har lyst å takke dere alle sammen for at dere står med i kallet og visjonen «Verden for Kristus». Vi savner det trygge og gode felleskapet der vi kan synge og lytte til forkynnelse sammen, og samtalen over en kaffekopp. Men takk for at dere har funnet andre måter å ha møte på, og at dere fortsatt gir penger til Guds rikes arbeid. 

Dersom ikke Jesus kommer igjen og henter oss hjem, så håper vi og ber om at vi skal få den tiden tilbake. Det er viktig for oss alle sammen at vi ikke kommer på avstand fra Jesus i denne tiden vi lever i. Det er kanskje ikke alltid like lett å sette seg fremfor pc/mobil og være med på et møte. Men det er viktig og nødvendig, for troen kommer av forkynnelsen av Kristi ord. Ikke bare kom den en gang, men den kommer på nytt og på nytt. Derfor trenger vi å lytte til Ordet om Jesus. 

Vi hilser dere med 2. kor 5.21:

«Han som ikke visste av synd, har Gud gjort til synd for oss, for at vi i ham skal bli rettferdige for Gud».