Midt i blinken

Midt i blinken

Savner du å reise sammen med venner og familie på leir? Vent i spenning, du har mye gøy å se frem til!

Tiden vi er inne i gjør at vi ikke kan arrangere leirer og arrangement slik som vi er vant med. Men det skjer likevel mye spennende rundt på leirplassene i regionen vår. 

Kohortleirer er i full gang på Solgry. På Utsyn og Tonstadli skal det arrangeres leirkvelder for kohorter tilknyttet leirplassene. 

Disse leirene gir mulighet til å nå ut til barn som ikke før har vært på leir eller lag. Tilbakemeldinger fra kohortleirene har vært veldig positive.

"Fantastisk tiltak. Håper disse type leirene er noe dere vil satse på videre. Fra klassen til vårt barn kommer det nå så mange som ikke kommer fra kristne hjem og som ikke deltar på barnelag til vanlig."

"Barnet vårt er så skeptisk til å reise på leir alene. Dette er så bra konsept som gjør at hun kan få reise med personer hun kjenner og kan få ett godt inntrykk av hva leir er."

Ønsker du å arrangere en kohortleir?

Kohortleir er arrangement for skoleklasser som til daglig fungerer som kohorter. Foreldre er med som ledere mens regionen kan stille med hovedleder og taler. Ta kontakt med oss for mer informasjon om det hørtes spennende ut: leirsorvest@nlm.no

 

Påskevandring

Påskevandring
Påskevandring:Påskevandring Holmavatn canva.com

Sjekk nlm.no/sorvest/paskevandring for informasjon og påmelding. 

 

Sommerarrangement

Hold av datoene, dette har du i vente;

 

Sommerleirer for barn

11.-13. juni 2021

18.-20. juni 2021

Sammen med far Tonstadli

11.-13. juni 2021

Ukeleir for 5.-7. klasse Tonstadli

21.-25. juni

Familieleir Tonstadli

20.-24. juli

 

Vi følger med på retningslinjer for smittevern og venter derfor til over påske med å åpne for påmelding til de fleste av våre sommerarrangement.