En flokk mennesker samlet utenfor et forsamlingshus

Utemøte

I mange år har det vært arrangert inspirasjonshelg første helga i februar. I år ble det annerledes.

Vi håpet lenge at smittevernreglene ville åpne opp for at flere enn 10 personer kunne samles, om ikke annet så 50, men den gang ei! Covid-19 har satt sitt preg på mye det siste året, inkludert muligheten til å gjennomføre årets inspirasjonshelg som planlagt.

Men ute kan vi være 200!

Det er en viss risiko å invitere til utemøte i Nord-Norge i februar, men vi tok sjansen! Sammen med Finnsnes misjonsforsamling og Skoghus leirsted ble det utemøte søndag formiddag. Rundt 80 personer med smått og stort hadde kledd seg godt, og funnent veien til parkeringsplassen på Skoghus.

Frimodighet

Harald Tjervåg, forkynner i NLM, skulle vært med som taler på inspirasjonshelga. I og med at han allerede var i Tromsø, kunne han komme å delta på møtet. Tema for inspirasjonshelga var «Frimodighet», og han tok utgangspunkt i dette i sin andakt.  

Regionleder Øivind Ruud Kringstad laget en misjonspodkast med Harald Tjervåg og Inger Valbø, som også skulle ha vært med på helga. Denne ble gjort tilgjengelig lørdag, så det ble litt inspirasjonshelg likevel!

Kafè og aking

Etter samlingen hadde Skoghus åpen kafè hvor det var mulighet for å få kjøpt enkel lunsj og kaffe med «nåkka attåt». Ute var det varme på grillen, så noen benyttet anledningen til grilling.

Det var kommet nok snø til at en kunne teste "den nye akebakken", og det var det mange barn som benyttet seg av!

Det er fint å ha et fellesskap og møtes i for både små og store, og vi er mange som kjenner på at «det er godt å møte folk igjen»!