sjelesorg

Sjelesorgstilbud

Trenger du noen å snakke med? Vi har flere sjelesørger som ønsker å snakke med deg.

Vi har over tid jobbet med å få til et sjelesorgstilbud i regionen, og står nå med 20 sjelesørgere som er klare for samtaler. Sjelesørgerne er godt rustet gjennom kurs og erfaring for å ta imot samtaler. 

For livet er ikke alltid like lett, og av og til kan det være godt å ha noen å snakke med. Både store og små utfordringer og tanker kan være nyttig å sette ord på, og få snakket gjennom med andre. Nettopp derfor ønsker vi å tilby samtaler til deg som har behov for det! Tilbudet er helt gratis, og det eneste du trenger å gjøre er å sende en mail til: sjelesorg.sorvest@nlm.no , så vil du bli kontakt av en av våre sjelesørgere. 

Alle mail behandles konfidensielt, og alle sjelesørgerne har taushetsplikt.