Forsamling lovsynger

Programmet for Fellesskap 21 er klart

Årets fellesskapskonferanse blir arrangert lokalt med et spennende program og mange gode bidragsytere.

Hvert år arrangerer NLM og NLM ung en konferanse for ledere i misjonsfellesskap fra hele Norge. Denne konferansen arrangeres vanligvis i Oslo, men i år blir det anderledes; i stedet for en helg i Oslo, blir det en lørdag nær deg. Rundt omkring i hele Norge skal ulike forsamlinger samle fellesskap fra sitt område til en viktig dag med inspirasjon og påfyll.

 

Lørdag 13. mars blir Sverre Bøe, Aud Karin Ringvold, Øystein Gjerme, Jarleif Gaustad og Ingebjørg Fauske med som bidragsytere. I tillegg til programposter med disse blir det lagt opp til at vi arbeider i team med andre fra din sammenheng om hvordan dette kan se ut i våre lokale fellesskap.

Program 13. mars

10.00    Velkommen

10.20    Bibeltime v/Sverre Bøe

11.00    Pause

11.15    Fellessession 1 v/Jarleif Gaustad m.fl

12.00    Workshop

12.30    Lunch

13.15    Fellessession 2 v/Aud Karin Ringvoll og Ingebjørg Fauske

14.00    Workshop

14.30    Pause

14.45    Fellessession 3 v/Øystein Gjerme og Hans Arne Sanna

15.30    Slutt

Konferansen er aktuell for alle fellesskap som har et arbeid som ønsker å være utadrettet og vil jobbe for å være . Er det husfellesskap, bedehusarbeid, forsamlingsarbeid eller annet arbeid der dere vil nå flere kan dette være en glimrende anledning for dere å få med dere nyttig kunnskap og inspirasjon videre i arbeidet.

Her finner du en oversikt med lokale arrangement.

   

Dersom du ikke har mulighet til å reise til en lokal konferanse, vil det være mulig for ditt styre eller din gruppe med ledere og følge konferansen sammen, og ha egne samtaler i den avsatte tiden til workshops. For å få tilgang til fellessessiones kan du kontakte fellesskap@nlm.no.