Ski

Hvor kaller Gud deg til å være?

I videoen møter du personer som intensjonelt har bosatt seg i Lillehammer, Ski og Bærum. Kanskje Gud kaller deg også til å bosette deg et strategisk sted i region øst?

Du har kanskje allerede sett filmen som har blitt postet på våre sosiale medier? Vi har vært i Ski, Lillehammer og Bærum og snakket med noen som har valgt å flytte på seg for å nå ut til nye mennesker med hvem Jesus er. Noen har kjent på et tydelig kall til å flytte og starte et arbeid, andre har blitt utfordret og andre igjen har vært eventyrlystne.

Noe vi i regionen opplever at Gud har lagt på hjertet vårt er å oppmuntre til og støtte folk som ønsker å ta et steg i tro, og flytte eller starte opp et arbeid. Kanskje har du vært innom denne tanken selv? Kaller Gud deg?

Eller kanskje du kjenner noen i ditt fellesskap som har en tanke eller drøm om å flytte, eller starte opp et arbeid der de allerede bor.

Vi vil gjerne gå veien sammen med dem. Ta kontakt med oss, på ahorte@nlm.no!

Saken fortsetter under videoen

Er dette noe du engasjerer deg for? Da oppfordrer vi deg til å dele denne filmen i dine sammenhenger og sosiale medier. La oss stå sammen for at enda flere skal bli kjent med Jesus!

Joh 14,6: Jesus sier: "Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg."

Filmen finnes på Facebook-siden til NLM region øst og på Vimeo.

Ønsker du å vise filmen på møter i ditt fellesskap? Da kan du laste ned filmen i full kvalitet HER