Illustrasjonsbilde

Midlertidig stopp i møtene

Det blir midlertidig stopp i møtevirksomheten i regionen frem til 18. januar.

Innstilte møter
På bakgrunn av skjerpede koronatiltak fra regjeringen blir det innstilning av alle "religiøse samlinger" frem til 18. januar. Det betyr at alle fysiske møter, møteuker og gudstjenester frem til 18. januar innstilles.

Et par alternativer?
Det var selvfølgelig ikke denne starten på året vi skulle ha ønsket oss, men vi kan uansett finne noen gode alternativ. De neste to ukene kan kanskjedigitale andakter/samlinger i det enkelte felleskap være et alternativ? Det finnes også mange andakter og taler på www.nlm.no/video som det er vel verdt å få med seg. 

På grunn av restriksjonene får de fleste av oss også en god del ekstra ledig tid. Hva med å starte året med et ekstra påfyll fra Bibelen? En god investering for året som ligger foran. 

Snart er vi igang igjen!
Når det nå gjennomføres omfattende tiltak må vi ha tro på at situasjonen vil komme under kontroll de neste par ukene. Vi oppfordrer derfor til at en planlegger møter og andre arrangement etter 18. januar på vanlig måte.