Fra bussturen 2019

Busstur i sommer

Flekkefjord Felleslag NLM har i mange år arrangert en busstur på forsommeren. I år går turen til Solgry.

I 2020 ble vi nødt til å avlyse turen på grunn av smittefaren. Nå er myndighetene godt i gang med vaksinering, så vi håper på mer normale tilstander når vi nærmer oss sommeren. Vi er derfor optimister, og inviterer til busstur 14.-16. juni 2021. Men også i år må vi ta forbehold om smittesituasjonen tillater tur.

Turen starter i Lyngdal mandag morgen og plukker opp deltakere langs veien til Nærbø. Derfra går turen direkte til Solgry i Sveio. Tirsdagen planlegges en rundtur over Bømlo, mens heimreisen på onsdag går om Ryfylke, med middag på Vaulali i Bjørheimsbygd.

Det blir møtestunder morgen og kveld, med tale av Holger Kjølvik, Kjell Trodahl og Ove Sandvik. Holger Kjølvik vil også ha en time med tema «Alvor og skjemt fra et langt liv». Reiseledere er Thorild Vatland, Inger Feed, Kjell Trodahl og Ove Sandvik. Pris kr.3600,- inklusiv oppredd seng.

Påmelding skjer til Ove Sandvik på mail osandvik@nlm.no eller på telefon 97672647. Hjertelig velkommen på tur.