Øystein Hitland

Forsamlingsleder i Namsos

Øystein Hitland blir forsamlingsleder i Namsos misjonsforsamling i en 25 % midlertidig stilling.

Stillingen varer fra 1. januar til 30. juni 2021.

Øystein Hitland (41) er utdannet sykepleier. Han har tatt kristendom grunnfag og mellomfag ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Øystein er godt kjent med arbeidet i NLM. Han var ansatt i Namdal krets i 2000 – 2004 og områdeleder i Sunnhordland (NLM region sør-vest) fra 2011 til 2014. I perioden 2014 til 2018 var han regionleder i NLM region nord. Øystein arbeider nå som sykepleier ved Namsos Helsehus.

Øystein er gift med Reidun Beate og de har fire barn.

Regionstyret er takknemlig for at Øystein Hitland går inn i oppgaven som forsamlingsleder for en begrenset periode, samtidig som arbeidet med å rekruttere ny forsamlingsleder eller forsamlingsarbeider på permanent basis fortsetter.

Vi vil ta Øystein og hans familie med i våre bønner.