Julemesse Stjørdal

Digital julemesse skaper begeistring

Den alternative, digitale julemessen på Stjørdal Bedehus var kanskje mer vellykket enn forventet!

Usikkerhet

NLM har arrangert julemesse hvert år på Stjørdal Bedehus siden 70-tallet, men i år var vi lenge usikre på om denne tradisjonen ville bli brutt på grunn av Corona. Men julemesse ble det, om enn på en litt alternativ måte!

 

Ekstra lett å selge loddene

Hovedlotteriet gikk som normalt, med rekord i antall trykte bøker. Alle gevinstene var sponset av privatpersoner og næringsliv, så hvert solgte lodd var ren inntekt. Mange i forsamlingen opplevde at det var ekstra lett å selge loddene i år, og enda etter at loddbøkene var utsolgte fikk vi forespørsler om loddsalg. Godt å merke at folk ønsker å støtte misjonen i disse annerledes tidene.

 

Flere ungdommer og glade kunder

I løpet av året var det blitt laget mange flotte og unike håndarbeidsvarer, og disse ble lagt ut for salg på en nyopprettet nettbutikk sammen med mye god og tradisjonsrik julebakst. Ekstra kjekt var det at flere ungdommer hadde deltatt med bakst i år! Det var utrolig givende å ta imot glade og takknemlige kunder på Stjørdal Bedehus på den opprinnelige julemessedagen og levere ut ferdig pakkede ordrer.

 

Innholdsrik digital sending

Lørdag 21.november skulle julemessa blitt arrangert, men denne dagen var knappe 10 personer på bedehuset i motsetning til fullt hus andre år. Her ble det rigget til digital julemesse på Facebook og YouTube. I løpet av en times sending fikk seerne være med på sofaprat, musikkvideo fra forsamlingens forsangere, høre mer om NLM og se intervjuer med to av forsamlingens utsendinger til Indonesia og Elfenbenskysten. På slutten av sendingen var det direktetrekning av hovedlotteriet.

 

Takknemlighet

Selv om vi gjerne skulle fylt bedehuset med myldrende liv på julemessa i år også, er vi takknemlige for digitale løsninger og nye måter å gjennomføre på. Vi tar med oss erfaringene fra i år og ser allerede frem til neste år.