Julemesse

Ja da, det blir julemesser

Koronapandemien og smittesituasjonen har ført til mange avlysninger. Men julemesser blir det i år også.

Det er ikke lett å være julemessearrangør i disse dager. Det er smitteoppblomstring flere steder i regionen og situasjonen endrer seg fra dag til dag. Vi kan derfor ikke være helt sikker på noe, men slik det ser ut nå, er det fullt mulig å arrangere julemesse med forsvarlig smittevern.

 

Julemessene er en viktig inntektskilde for NLM. Det legges ned en stor innsats i forberedelsene til messa og for ildsjelene er julemessa årets høydepunkt. 

 

I år vil det være nødvendig å gjøre endringer i opplegget for å holde seg innenfor smittevernreglene. Alle beøkende må registreres og det må være mulig å holde minst 1 meter avstand til andre. Noen lokaler er slik at det ikke vil være mulig å holde reglene, og da blir julemessa selvsagt avlyst. Det er også andre grunner som gjør at noen velger å avlyse.

 

Følgende julemesser blir gjennomført:

31. oktober - Averøy 

7. november -  Misjonssalen, Ålesund

14. november - Tingvoll

14. november - Ørsta

21. november - Surnadal

21. november - Sykkylven

 

Endringer kan skje plutselig, så følge med på lokal annonsering.