ReGaze høst 2020

For en gjeng!

I helga var vi samlet til en knallbra ReGaze på Søvassli leirsted.

Valgte å dra på leir

Den regionale ungdomsleiren vår, ReGaze, samlet 24 deltakere og 8 ledere. Mens mange slutter å reise på leir når de er ferdig med 5.-7. klasseleirer, valgte denne gjengen å bli med på ei leirhelg fylt med Jesus, vennskap og aktivitet.

Helgen ble også starten på det nye konfirmantopplegget for 8. og 9. klassinger, som fra i år integreres med ReGaze. 

 

Hjertevarmende og inkluderende

Vi er så takknemlige for hver enkelt som kom. Det varmer hjertet å være sammen med en gjeng som er så gode mot hverandre! En gjeng som inkluderer i lek, som deler sine vitnesbyrd på delekveld, og som ikke kommer med en eneste sur mine når popcornet brenner opp under bålsamlinga på kvelden.

 

På tvers av kommunegrenser

På ReGaze får vi dele tro med hverandre og knytte vennskap på tvers av kommunegrenser og skolekretser. Heldigvis er det ikke så altfor lenge til neste ungdomsleir. Vi er allerede godt i gang med å planlegge årets «ReGaze nyttår» og vi gleder oss MASSE. Meld deg på her!