KVT

Følg regionårsmøtet på nett

For første gang i Region Midt-Norges historie kan du følge regionårsmøtet uten å være fysisk tilstede. Både møtet og forhandlingsmøtet blir streamet slik at du kan se og høre det på nettet.

Regionårsmøtet er lørdag 17. oktober på KVT. Det blir en kortvariant av den årlige regionkonferansen som skulle vært i starten av juni.

Oppbyggelig møte kl 1100

Vi starter med et oppbyggelig møte kl 1100, hvor leder NLM Norge Kåre Johan Lid har en andakt. Det blir også sang og misjonsgave. Gavene kan gis via Vipps – nr 51319 – og vi oppfordrer alle omkring i regionen til å være med på både sang og kollekt.

Årsmøte fra kl 1230

Etter en matpause hvor vi spiser medbragt matpakke, blir det forhandlingsmøte fra kl 1230. Her får du høre om årsmeldinger fra regionstyret og BUR, samt en økonomisk oversikt for 2019 og andre årsmøtesaker. Saksframleggene blir streamet, mens innleggene fra salen vil ikke bli overført på nett. Årsmøtet avsluttes med middag kl 1530.

Link til sendingen

Følg denne linken, så kommer du til live-sendingen: https://www.youtube.com/watch?v=dsVNzJmkJ5s

Velkommen på regionårsmøtet – akkurat der du er!