Etelney Barbosa

Nye ansatte i Region nordvest

Denne høsten har det vært flere personalendringer i regionen. Det er gledelig å kunne ønske fem nye medarbeidere velkommen.

Etelney Silva Barbosa er ansatt som ny områdearbeider i område 5 og forsamlingsleder i NLM Molde misjonsforsamling. Han er opprinnelig fra Brasil og har bodd i Norge i 3 år. Han tok over stillingen etter Sakarias Ingolfsson.

 

Marte Elvira Rolvsjord
Barne- og ungdomsarbeider:Marte Elvira Rolvsjord Privat

Marte Elvira Rolvsjord er ansatt som barne- og ungdomsarbeider i Region nordvest. Hun er opprinnelig fra Trondheim, men nå bosatt på Sula ved Ålesund. Hun tar over stillingen etter Hilde Ådland.

 

Monica Volle og Hilde Lillebø er ansatt som barne- og familiearbeidere i Misjonssalen Ålesund. De deler en 50 % stilling i et vikariat på ett år.

Hilde Lillebø og Monica Volle
Misjonssalen Ålesund:Hilde Lillebø og Monca Volle. Privat

 

Jan Magnus Dybvik
Radio Nordvest:Jan Magnus Dybvik. Marius Bergersen

 Jan Magnus Dybvik er ansatt i et 6 måneders vikariat i Radio Nordvest. Han er tidligere utsending i Elfenbenskysten og har reist som forkynner i regionen det siste året.

Vi ønsker Etelney, Marte Elvira, Monica, Hilde og Jan Magnus velkommen i medarbeiderfellesskapet. Samtidig takker vi Sakarias og Hilde for innsatsen i regionen og vi ønsker de lykke til med nye oppgaver.