Misjonsløp på Val grunnskole 2020

Lørdag med misjon i fokus

I strålende sol kunne vi lørdag 29. august invitere foreldre og søsken til misjonsdag på Val grunnskole!

En kickstart

Det ble en kickstart for innsamling til Barnas Misjonsprosjekt i Indonesia. Elevene fortalte om prosjektet og om landet, i tillegg til å fremføre to sanger. Far til en av elevene har vokst opp i Indonesia, så han kunne med god innlevelse fortelle om barndommen der, med forskjellige dyr, annerledes matretter og spennende opplevelser.

Dagens høydepunkt

Etterpå hadde vi matsalg og lykkehjul, før dagens høydepunkt, misjonsløp, stod for tur. Elever, søsken og andre familiemedlemmer ga alt de 20 minuttene misjonsløpet varte. Saftstasjon, musikk og god heiing bidro til å holde motivasjonen oppe. 

60 000 til Barnas Misjonsprosjekt

Elevene på Val er spreke, og mange foreldre fikk seg en overraskelse da de fikk vite antall runder barna hadde sprunge. Heldigvis går pengene til en god sak, og denne dagen bidro vi til i overkant av 60.000 kr til misjonsprosjektet i Indonesia.

Grethe Stople Mjølhus er leder for Val grunnskole. Skolen har i år 14 elever i 1.-4. klasse.