Kvh oasen

KVH oasen

Hver onsdag samles elever fra KVH (Kristen Videregående skole Haugalandet) til pizza og sosialt!

KVH oasen er et samlingspunkt for elever på KVH (Kristen Videregående skole Haugalandet). Hver onsdag rett etter skolen samles elever til pizza og sosialt. Det kommer rundt 10 stykker hver gang, og elevene gir gode tilbakemeldinger på at de koser seg.

Klokka 4 er det en kort andakt på cirka 10 minutter. Etter andakten tar jeg med seg noen av elevene inn i salen og har musikkgruppe, forteller Anita Hollund Pedersen. Resten av gjengen blir igjen og spiller brettspill og videospill sammen med Hildegunn Solheim.

kvh oasen
KVH oasen:Videospill Anita Hollund Pedersen

Samtalegrupper

Neste onsdag starter vi opp med samtalegruppe for gutter som Jakob Kolnes og Magnus Gillebo har ansvar for. I tillegg er det samtalegruppe for jenter på mandager, forteller Anita. 

Vær gjerne med å be for KVH oasen, og elevene som kommer.