Kjøkkenhjelp

Fra Vaksdal til Solhøgda

Det skjer noe stadig på Solhøgda. Leirer, Utleie og leirskole. Da er det svært kjærkomment med noen som kommer og tilbyr hjelp.

Solhøgda har så langt hatt en svært travel høst med leirskole og konfirmasjonsselskaper. Vi var veldig spent på om vi ville få den hjelpen vi trengte. Under Fjell-leiren i juli ble det meldt om behov for hjelp, og det ble tatt fram som et bønneemne. En av deltakerne, Annbjørg Boge fra Vaksdal ved Bergen forteller at hun ble minnet på om at hun kunne være den som kunne hjelpe til, og fikk gå på ordet fra Fil. 2,13-14. «For Gud er den som virker i dere både å ville og virke til hans gode velbehag.» Hun har nå vært med i arbeidet i 5 uker og vært til stor oppmuntring og stor hjelp, forteller Kari S. Gagnat på kjøkkenet på Solhøgda Leirsted.

Annbjørg forteller videre at hun nå er pensjonist og at hun var godt kjent med arbeid på leirsted fra tidligere. Hun forteller at det bare har vært ei stor glede å være med. «Jeg er blitt så godt mottatt og jeg trives på denne plassen.»

Annbjørg ble kjent med Solhøgda på Fjell-leiren i 2019. Det gav mersmak med sjeldne fine fjellturer. Derfor ble det fjell-leir også i år. Nå ser hun fram til Fjell-leiren i 2021 og håper da at det blir tur til Innerdalen.

For oss på Solhøgda er det stort å oppleve slike konkrete bønnesvar. Takk til alle som husker arbeidet i bønn og offer. Takk til alle som har huska på arbeidet med ei ekstra gave i denne tida. Under Covid-19 har det og er fortsatt ei vanskelig tid med mye usikkerhet. Flere arrangement er også avlyst utover høsten. Men vi mister ikke motet. Også for leirskoleukene har vi fått gode tilbakemeldinger som gir nytt mot og takknemlighet over å få være med i et så viktig arbeid.