Fra forbønnshandlingen

Nord-Afrika - se opp!

Søndag 2.august ble det under møtet i Misjonssalen Sandnes holdt forbønnshandling for en dame som skal reise ut i sensitivt misjonsarbeid i Nord-Afrika.

Ca 120 mennesker var samlet til møtet der utsending Leif (til Øst-Afrika) talte og hvor NLMs Hovedstyre ledet og gjennomførte selve forbønnshandlingen.

 

En venninne av utsendingen deltok med sangen "Follow you" som sier noe om villigheten til å følge Herren i kallet med å dele evangeliet til en mørk verden. En annen venninne intervjuet utsendingen, slik at forsamlingen ble enda bedre kjent med henne. 

 

I kollekt kom det inn kr 25.500. Etter møtet, under kirkekaffen hadde flere "hilsener" til den nye utsendingen som snart setter seg på flyet til Frankrike for å lære språk i ett år. Deretter går turen til Nord-Afrika for å dele den kristne tro. Så - snart kan flere muslimer i Nord-Afrika se opp til Jesus, verdens frelser!