Friluftsmøte

Friluftsmøte på historisk grunn

På en av sommerens vakreste dager, med sol og varme, ble det 2. august invitert til friluftsmøte på Tøtdal i Midt-Norge.

Like ved Solberg bedehus ble det i 1959 kjøpt ei tomt, der elv møter sjø, med tanke på å bygge et leirsted. Det skulle bli fint å ha et leirsted i ei bygd med mye kristenfolk, men slik gikk det ikke. Selv om gravemaskina så vidt hadde begynt å grave, dukket det opp ei annen og bedre egnet tomt i Vedmundvik, og det kom til å bli plassen for det nye leirstedet Framnes. Framnes er også historie nå, men NLM eier fortsatt tomta i Tøtdal. Det var flott å kunne invitere til friluftsmøte denne søndagen. Innledningsvis fikk vi historisk informasjon, både om NLM tomta og lokal historie om sagbruk og frakting av tømmer med båt.

Georg Mork talte Guds ord, og med sjøen der laksen hoppet og Hemnafjellet som altertavle, fikk vi en flott opplevelse, der vi ble minnet om tryggheten i Kristus. Samlinga ble avrundet med egen medbrakt kirkekaffe og god prat.