Familiesamling i gymsalen

På tur til Helgeland

I starten av august reiste Margrete Klokkehaug og Åshild Sørhus på en liten turné til Helgeland i region Midt-Norge.

Trivelig på Trofors

I nydelig sommervær passerte vi Nordlandsporten og kom til Trofors. Margrete Klokkehaug og jeg skulle ha tre dagers oppdrag for Jesus i Helgeland, og mandag 10.august var det kveldsmøte på Trofors bedehus.

De hadde allerede kommet i gang med møter tidligere, og allsangen tonte herlig og kraftig fra oss seksten som satt rundt bordene. En broder hadde med trekkspill, og en bestemor hadde med to barnebarn som satt bakerst med tegnesaker og dukker. Godt å lytte til Guds Ord, og godt å dele Guds Ord. Jeg delte bilder og bønneemner fra Mongolia, og vi ba for dem. Etter ny runde med håndsprit, var det kaffepause. Noen hjalp meg å vise fram drakter og hatter fra Mongolia.

Onsdagen besøkte vi flere troende søstre på vei sørover igjen, og hadde et improvisert lite husmøte i en av heimene på Namsskogan. Tror det gav mersmak å samles i Jesu navn selv om en ikke er så mange.

 

Aktivitetsdag i Varntresk

Tirsdag 11.august var det aktivitetsdag på Varntresk Oppvekstsenter i Hattfjelldal, og det var en opplevelse med godt oppmøte av barna der i bygda. Det var to år siden sist det var arrangert. Denne gangen var Margrete Klokkehaug og Åshild Sørhus med som ledere.

Ei bestemor var den lokale kontakten og sammen med flere ordnet de det praktiske. Det var full fart med leik, bibelsamling, sang, skattejakt, pølselunch og familiesamling til slutt. Der fikk de både høre fra Mongolia, prøve mongolske klær og gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.