Barn synger på webkamera

Indonesisk hilsen og sang til trøst

NLMs lokalt ansatte i Indonesia spilte i april inn en videohilsen og sang til trøst og håp under koronapandemien. Nå er den oversatt og tekstet til norsk!

Da koronapandemien festet grepet over hele verden, tok NLM Indonesias Child ministry og Church partnership (med venner) i Medan initiativ til å spille inn en video til trøst og håp i denne krevende tiden. Hensikten var både å oppmuntre folk til å stole på Gud og ta gode forholdsregler for å unngå smitte under pandemien.

I filmen gir Pak Allan, som har jobbet for NLM i mange år, en hilsen med trøstende ord, og mange kristne fra ulike steder i Indonesia, samt fra flere steder i verden (inkludert flere av NLMs utsendinger), synger en sang om å stole på Gud.

Nå har vi fått oversatt og tekstet filmen til norsk, og du kan se den her: