Tar i mot gave

Over 500.000 til misjonsprosjekt

Hvert år legges det ned en imponerende innsats av elevene ved våre internatskoler gjennom fokuset som settes på misjonsprosjektene. Kvitsund er intet unntak. kr.511.209 kom inn til Indonesia

Selv om skoleåret har vært annerledes på så mange måter, og flere arrangement måtte avlyses, ble det vist en imponerende vilje og evne til å tenke kreativt. Og pågangsmot og tålmodig arbeid gav resultater.

I år hadde russen valgt Indonesia som sitt prosjektland. Sammen med de øvrige elevene gjorde de en imponerende innsats for å samle inn penger gjennom et nokså annerledes skoleår, under kyndig ledelse av vg3-elevene Ingrid Handeland og David Ådnanes. Da skolen ble stengt og flere arrangement måtte avlyses, var de kreative og klarte å holde fokus på det prosjektet handler om; å hjelpe, be for og samle inn til arbeidet blant barn og unge i Indonesia.

Under russens avslutningsfest ble det overlevert en digital hilsen fra tidligere Kvitsund-elev og Indonesia-misjonær Olav Vestbøstad, nå regionleder i NLM Utland. Han uttrykte stor takknemlighet og understreket at innsatsen for misjonsprosjektet betyr mye for svært mange mennesker. I tillegg gir det oss et viktig perspektiv på egne liv; hvordan vi velger å prioritere penger, tid og krefter. Bibelen gir oss god veiledning på det å være til glede for andre, gi av vår overflod og «sette de andre høyere enn oss selv.» (Fil.2,3)

Videohilsen
Kvitsund Gymnas

Tidligere Kvitsund-elev Olav Vestbøstad kom med digital hilsen fra NLM


Etter en siste innspurt med kronerulling, også etter at siste kakestykket på avslutningsfesten var spist, kunne russen stolt fortelle at de hadde passert 500.000 kr til misjonsprosjektet - et fantastisk resultat! Det er på sin plass å takke alle som har bidratt på ulike måter, både elevene for vel gjennomført prosjekt, og alle foreldre og øvrige støttespillere som har bidratt.

Det er blitt meg fortalt at på indonesisk er «takk» et veldig fint uttrykk; Terima kasih, som betyr noe sånt som «å ta i mot (med) kjærlighet». Vi har fått ta i mot Guds kjærlighet gjennom Jesus. Det er den kjærligheten vi ønsker å gi videre gjennom ord og handling i misjonsprosjektet, og som kan mottas med takk.

«Gud være takk for sin usigelige gave!» 1.Kor. 9,15