Nytt kjøkken er snart klart til å tas i bruk

Ersdaltun fornyes

Ersdaltun foreningssenter har lenge hatt behov for en større fornyelse. Nå nærmer det seg slutten på en totalrenovering av hovedbygget.

Ersdaltun var et lite småbruk som misjonen arvet på begynnelsen av 1970-tallet. Senteret ble bygget ut med aktivitetshus, hovedbygg og internat. Hovedbygget med stue, matsal og kjøkken har lenge vært overmodent for oppussing.

Nå går dette arbeidet mot slutten. Mesteparten er gjort ved innleid arbeidskraft, men også noe på dugnad. P kjøkken blir alt nytt. Ny kjøkkenseksjon, ny oppvaskmaskin, steamer, kjølehjørne m.m. I tillegg er det satt inn nye vinduer, nytt tak og nytt gulvbelegg.

Ersdaltun matsal
Ove Sandvik

Matsalen, stua/møtesal blir malt på vegger og tak. Ny belysning og nye møbler i stua. I tillegg blir også gangen malt, og nytt gulvbelegg blir lagt i alle rom.

Stedet egner seg ypperlig for mindre grupper og familiesamlinger.