ungdommer

Er du konfirmant?

Da er KonFu midt i blinken for deg! KonFu er et undervisningsopplegg for konfirmanter som kan brukes som et fullverdig konfirmasjonsopplegg. Det kan også brukes som et suplement til undervisningen man får der man har tenkt å konfirmere seg.

På konFu får du god undervisning som tar med seg det grunnleggende for den kristne tro, vi spiser sammen og har det sosialt og kjekt!  Vi har også to weekender der vi har det veldig kjekt sammen! KonFu begynner med en blikjent-weekend 11.-13. september.

KonFu er et samarbeid mellom ImF-UNG Sunnmøre, NLM region Nordvest, Misjonssalen Ålesund og Emblem bedehusforsamling. Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på så ta kontakt! Det koster 2200,- og det dekker alt av materiell, mat, aktiviteter og opphold.

PS: Det er flere av de som har konfirmert seg i Den Norske Kirke som har fått godkjent deler eller hele undervisningen fra KonFu og dermed fått fritak fra å være med på all undervisningen i Den Norske Kirke. Hør med din kirke om det er mulig.

Programmet for 2020 -2021 finner du her: