FB region sørvest

RegionNytt fra Holmavatn

Vil du vite litt om hvordan det står til med leirplassene i regionen?

Vi har besøkt Brynhild Roth Sæther på Holmavatn for en prat om hvordan det står til der. En rar opplevelse å se den flotte leirplassen som vanligvis yrer av liv helt folketom og med stengte dører. Brynhild åpnet likevel døren på gløtt for oss og strålte som hun alltid gjør når vi møter henne i døren på Holmavatn. 

Med oss i samtalen er og Sissel Marie Bjerga som er bestyrer på Utsyn misjonssenter på Finnøy. Hun sier litt om situasjonen på leirplassene i regionen i denne annerledes tiden. 

Vær med å be for leirplassene, for personalet og for gjenåpningen som forhåpentligvis snart starter. Ta gjerne kontakt med leirplassene og bruk gjerne annledningen i sommer til å ta en tur innom en eller flere av stedene. Kanskje du kan ta ei natt eller to i sommer på en av leirplassene i landet?

FØLG med fremover for nyheter om arrangement i sommer!