Pinse i sør

Pinse i sør

Til helgen er det klart for "Pinse i sør", en felleskirkelig markering for unådde folkeslag.

Unådde folkeslag i fokus
I pinsehelgen kommer vi sammen til markering for verdens unådde folkeslag. Opprinnelige skulle arrangementet vært avholdt i Q42, men på grunn av restriksjonene knyttet til koronaviruset, blir det nå gjennomført digitale møter i stedet. 

Flere tusen folkeslag har aldri hørt om Jesus, og mange av dem bor i utilgjengelige områder av verden, bak grenser som er stengt politisk, militært eller kulturelt. I løpet av møtene kan du får høre noen av disse menneskenes historier, og bli inspirert til å være med og gjøre en forskjell.

Vises på flere plattformer
Troens bevis, Filadelfia Kristiansand og Norea Medeiemisjon står som arrangører. 

Arrangementet streames gratis på Facebook, filadelfiakristiansand.no, TBN Nordic og sendes også på Kanal 10.

For et nærmere blikk på programemt, ta en kikk her; 
https://www.facebook.com/events/597380647543734/