Sonja Leirvik går inn i oppgaven som konst. UNG-leder

Ny konst. UNG-leder i sør

Sonja Leirvik overtar stafettpinnen/blomsterbuketten fra Andreas Årikstad og går inn som konst. UNG-leder i NLM Region sør.

Takk for innsatsen!
Andreas Årikstad går inn i nye oppgaver som rektor ved Jærtun fra utgangen av denne måneden. Andreas har vært ansatt i Region sør helt siden 2010, først som ungdomsleder i Misjonshuset i Kristiansand, og deretter som barne- og ungdomsleder, før han det siste halve året har vært konst. UNG-leder. Vi takker ham varmt for arbeidet han har lagt ned for i regionens arbeid for barn og unge, og ønsker ham og familien Guds velsignelse for tiden som ligger foran!

Ny konst. UNG-leder
Nå blir det altså Sonja Leirvik som overtar som konst. UNG-leder fra kommende uke. Vi gleder oss stort over å ha fått ei dyktig og engasjert dame inn i denne viktige stillingen! Sonja har siden 2018 jobbet som barne- og ungdomsarbeider i regionen, og er allerede et kjent ansikt for mange i regionen. Hun og mannen har tidligere også vært utsendinger for NLM i Japan. 

Vi ønsker Sonja varmt velkommen i nye oppgaver i en viktig stilling! 

En annerledes sommer i UNG-arbeidet
Det blir en annerledes sommer også for UNG-arbeidet i regionen som følge av restriksjonene knyttet til koronaviruset. Både Sommertreff og UL har som følge av dette blitt avlyst, men det vil bli lagt opp til digitale sendinger fra både Sommertreff og UL - og det planlegges nå fysiske arrangement for mindre grupper på Evjetun leirsted for begge arrangmentene. Så både Sonja og flere andre er godt i gang med planleggingen av dette. Følg med her for mer informasjon om det i tiden fremover!