Drive in-møte på Undeland misjonsgård

Mye aktivitet i tiden fremover

Situasjonen rundt koronaviruspandemien skaper fortsatt utfordringer for ulike aktiviteter i landet vårt, og dette rammer også arrangementer i vårt arbeid. Men heldigvis er det noen aktiviteter vi kan tilby deg denne våren og sommeren.


Drive in-møter og basar på Undeland
Undeland misjonsgård i Kvås inviterer til drive-in møter og basar 22.- 24 mai. Møtene starter klokka 19.00 og det er Nils Kåre Strøm og Gaute Melberg som blir med som talere. På søndag blir Mannsdominans med og synger.

– I påska arrangerte vi også driv-in møter og da var det ca. 60 biler med tilsammen 120 mennesker her, sier Rune Slimestad som er daglig leder på Undeland. –Vi ber om at alle blir sittende i bilene under møtene, legger han til.

I forbindelse med møtet på lørdag blir det trekning av Vårutlodningen. Lodd til kr 10.- pr stk. kan fortsatt kjøpes ved å henvende seg til Terje Fossdal på mobilnummer 901 65 941. – I tillegg skal vi også på lørdagen ha salg av enkeltlodder der hvert nummer koster kr 100.-. Loddene festes da under vindusviskeren på bilden når de kjører inn på plassen, og de som vinner får gevinsten levert gjennom bilvinduet når de kjører ut av plassen, forteller Slimestad.

Her har vi blant annet mange kransekaker på gevinstlista, forteller han. – Peruforeningen for NLM i Kvås skulle egentlig hatt egen basar, men måtte avlyse den, og i stedet tilbød de alle kakene til driv-in basaren på Undeland, så det var jo kjempeflott sier Rune Slimestad.

Sommerleirer
Tweensleir 5.–7.klasse blir avholdt som planlagt på Undeland 13.– 14.juni. Her er det mange aktiviteter på programmet, blant annet kanopadling. På grunn av koronasituasjonen er det kun tillatt å være totalt 20 personer på denne leiren, så her er det bare å skynde seg å melde seg på! 

Tweensleir blir det også på Evjetun 12.-14. juni for samme aldersgruppe. Kanopadling, aktiviteter og samlinger med andakt blir det også her. På denne leiren er det på grunn av koronasituasjoen satt et tak på 30 deltakere. 

20. juni blir det en dagssamling for barn i 1.-4. klasse på Evjetun. Dette i stedet for leir over hele helgen. 

Påmelding finner du mer informasjon om her; www.nlm.no/leir


Sommermøter
Hver onsdag i juli måned, klokka 19.00 blir det vanlige møter på Undeland. Alle arrangementer vil bli avholdt i henhold til gjeldende smittevernregler.

 
Sang & pinsesamling på Norsjø Ungdomssenter
29. – 30.mai arrangeres det sangkvelder på Norsjø. Fredag 29.mai klokka 19.00 er Gunstein Draugedalen med og synger, og på lørdag kveld klokka 18.00 blir det sang av Berit og Arne Øystein Rambekk. Det er kun tillatt med maks 50 personer pr. kveld. Påmeldingsavgift er kr 100.- og påmelding skjer til RadioMG tlf.35 51 52 00 eller til Norsjø ungdomssenter på telefon 35 95 82 77.

Hjertelig velkommen til å være med på ett eller flere av disse arrangementene. Men husk at smittevernreglene fortsatt gjelder. Dersom du ikke føler deg helt frisk er det viktig at du blir hjemme

Bibelcamping
Evjetun bibelcamping går av stabelen 5.- 19.juli. Vi byr på bibeltime og barnemøte på formiddagene, og kveldsmøte og ungdomstreff på kveldene. I tillegg til møter legger vi opp til utflukter og aktiviteter, og mye godt fellesskap. Evje og område rundt har mye spennende å by på. Det kan i perioder bli fullt både i hytter i på campen, så book gjerne i god tid - post@evjetun.no - tlf: 37 93 01 63

Smittevern tas på alvor, så vi setter inn ekstra tiltak både på camping, fellesområder og i møtehallen. Ellers gjelder nasjonale retningslinjer for den enkelte gjest. Mer informasjon finner du her: www.evjetun.no

5.-12. juli inviteres du til Bibelcamp på CampKvitsund. Program og aktiviteter vil bli avhold i tråd med gjeldende smittevernregler. Det vil ikke bli servert noen måltider. Mer informasjon finner du her: www.campkvitsund.no

 
Vi gjør oppmerksom på at det fortsatt er viktig å følge smittevernregler samt smittevernveileder for fellesskap i NLM og smittevernveileder for barne- og ungdomsarbeidet i NLM.