Oppstart av møte i Misjonssalen Mandal

Endelig kunne vi komme sammen igjen!

Mye av møtevirksomheten vår har de siste to månedene vært stengt ned, men nå starter aktiviteten opp igjen - blant annet i Misjonssalen i Mandal.


Endelig oppstart
Rett før klokka 11.00 søndag 10. mai, var det helt stille i Misjonssalen i Mandal. De 50 første menighetsmedlemmene som hadde meldt seg på, hadde nå funnet plassene sine, og satt og ventet. Det var duket for høytidsstund og endelig kunne vi ønske velkommen til Gudstjeneste for første gang på mange uker, forteller pastor i Misjonssalen, Jon Lia. 

Gode smitteverntiltak
Det hele var enklere å organisere enn vi hadde fryktet på forhånd, forteller han videre. Påmelding var sendt inn på hvor mange som kom fra den enkelte familie. Noen gode medhjelpere tok jobben med å fordele sitteplassene utover i salen, med rett avstand av de fremmøtte. Ved ankomst var det både vasking og «spriting» av hender, og så var det en møtevert som viste folk til plassene sine. Etter at møtet var slutt ble folk oppfordret til å gå ut i det fine været og mingle litt med god avstand der.

 
Viktig å komme sammen
Selv om strømming av gudstjenester, møter og videohilsener via internett er flott, så er det ingen tvil om at det å komme sammen, se hverandre, synge, be og høre Guds ord i felleskap er verd den lille ekstra organiseringen og tilretteleggingen i disse korona tider. Vi i Misjonssalen i Mandal vil anbefale alle forsamlinger, bedehus og foreninger om å følge smittevernreglene som er gitt, og så komme sammen så mye en kan nå før sommeren, oppfordrer Jon til slutt. 

Vi trenger hverandre og misjonsarbeidet trenger oss!