Ersdaltun

Avlysninger i Felleslaget

Formannen i styret for Flekkefjord Felleslag, Sigmund Stenberg, melder om at korona-situasjonen får konsekvenser for to arrangement i Felleslaget.

Familiedagen på Ersdaltun Kristihimmelfartsdag 21.5 blir avlyst. Dette er en samling som har pleid å samle fullt hus på Ersdaltun, med mest barnefamilier, men også en god del eldre. Med gjeldende retningslinjer for smitteforebygging, blir det vanskelig å gjennomføre samlingen.

Årsmøtet for Flekkefjord Felleslag skulle i år vært på Bakke bedehus på Sira, lørdag 23. mai. Årsmøtet må dessverre utsettes. Styret vil vurdere hvorvidt det blir mulig å få gjennomført årsmøtet til høsten.

Ellers blir det meldt fra Ersdaltun at det nå er montert helt nytt kjøkken. Det planlegges også å utvide aktivitetshuset og å bygge et lite naust til kanoene ved vannet. Når dette er ferdig, vil Ersdaltun bli i topp stand, klar for å mota grupper til overnatting eller dagsbesøk.