Foldede hender på rekkverk foran innsjø

Bønn og faste 8. mai

Bibelen oppfordrer oss til å bruke mye tid i bønn og faste. I en krevende tid oppfordrer NLM derfor alle som vil til å søke Gud på en særlig måte fredag 8. mai.

Fredag 8. mai vil vi oppfordre deg til å bruke tid i bønn og faste. Bibelen oppfordrer på ulike måter til bønn og faste, og til å søke Gud i stillhet. Tiden vi er inne i er krevende på mange måter, og da er det ekstra godt å bruke tid med Gud.

(…) bare i håp til Gud vær stille, min sjel (…) Salme 62,6

Det er sjeldent at NLM har oppfordret til faste, men vi vil også oppfordre til dette denne dagen. Verden er i en tung situasjon, og da er det naturlig å bruke ekstra mye tid med Gud. Faste er en måte å gi særlig oppmerksomhet til tiden med Gud og kan gjøres på ulike måter.

For kristne mange steder i verden er det å faste en naturlig del av livet og noe de ser på som noe godt. Vi kan lære mye av deres eksempel.

 

Ressurser

Vi har laget et ressurs-dokument med tips til hvordan du kan legge opp dagen. I det finner du tips til bibelvers og bønneemner.

LES ELLER LAST NED DOKUMENTET HER.

 

Se også gjerne videoen under med Kåre Johan Lid, leder for NLM Norge, og Victoria Bø fra NLMs informasjonsavdeling. De snakker om bakgrunnen for bønne- og fastedagen og gir oss også noen tips for gjennomføringen.

Vi ønsker deg en velsignet dag i Guds nærhet!