Hus under bygging

Nybygget på Skoghus reiser seg

Det er god framdrift og optimistisk stemning rundt nybygget på Skoghus leirsted på Senja.

 

Snøen har lava ned

Etter at gamlehuset vart brannøvelse i oktober 2019 har snøen lava ned! Vi er imponert over entreprenøren Bygg-Tema AS som har holdt framdrift gjennom hele vinteren. Overtakelse og innflyttingsfester satt til 20. juni 2020. 

Budsjett på 11 millioner

Vi forholder oss til et budsjett på i overkant av 11 millioner. Inntjening og aktivitet er basert på ordinær leirstedarbeid, kurs/konferanse og overnattingstilbud for turister og arbeidsfolk. I disse virustider må nok årets budsjettet justeres litt, men i store trekk er det gode utsikter for Skoghus. Fasteleieavtaler med arbeidsfolk, stor interesse for bruk av nybygget og lave renter jobber for oss.

I tillegg har Senja stort potensiale nå når «alle» skal nordover på sommerferie. Det blir interesant å se når vi kan invitere til storfest. Det er store bibelske lovnader når 2 eller 3 samles, og det er bra, men denne gangen satser vi nok større! Følg med på vår aktive fascebook-side.

Omsorg og engasjement

Vi er glad og takknemlig for den store omsorgen og engasjementet som vi på Skoghus opplever. Svært gledelig å få weekendbestillinger fra mange nye forsamlinger og menigheter. Dette bekrefter vårt mål om å tilby moderne fasiliteter for misjonens fremme i nord.

Raushet, åpenhet, trivsel og omsorg er kjerneverdier som er grunnfestet i vår visjon. Gjennom disse verdiene ønsker vi at alle våre brukere skal få ein god erfaring med vårt kristne budskap. Jesus møtte folk i alle mulige situasjoner, og Skoghus ønsker å være ein slik møteplass.

Hold deg oppdatert

Vil du holde deg oppdatert på hva som skjer på Skoghus, så finnes oppdatert informasjon på Skoghus sin facebookside.

Vær gjerne med å be for Skoghus, og prosessen med tilsetting av ny daglig leder fra høsten. Ønsker du å støtte Skoghus økonomisk, så kan du benytte vipps #568810, eller konto 8220.02.92193.